YDELSER

Vi øger dit salgsresultat! Hvordan?

Alle vores ydelser er udviklet til at flytte dine salg og marketingressourcer fra mavefornemmelser og tilfældigheder, til faktuelt og struktureret at bruge ressourcerne hvor du lettest får succes.

Salg og marketing servicetjek  

Vores servicetjek er som et ”bil-servicetjek” hvor vi gennemgår hele virksomhedens salg og marketingudtryk og tager udgangspunkt i hvordan man som potentiel kunde møder og opfatter virksomhedens produkter, onlinemedier, kommunikation og brandværdi.

Faktaanalyse

Vores gennemtestet analyse som faktuelt og historisk viser hvilke salg og marketingaktiviteter der giver resultater og hvilke der er spildte ressourcer. Udskift mavefornemmelser med fakta.

Salg og marketingstrategi

Vores salg og marketingstrategi sikre størst mulig chance for succes i forhold til tid og ressourcer. Der dannes en fælles retning for fremtiden og en enkel plan for hvem der gør hvad hvornår.

Dag til dag salgsarbejde

Vi deler ud af vores erfaringer fra arbejdet med et utal af salgsafdelinger. Best practice ganske enkelt. En klar struktur og forhandlingsteknik er nøgleordene til at få en salgsstyrke til at præstere.

Omsætningsraket

Vores omsætningsraket er et længerevarende loyalt samarbejde mellem FRUIT og vores kunder. Der udvikles en struktureret plan for hvordan vi i samarbejde kan løfte virksomheden til højst tænkelige salgseffektivitet og omsætningsmål.

Internationalisering

Vores egen virksomhed er bygget med en stor grad af international forretningserfaring. Vi udnytter denne viden og kan bidrage med gennemtestet genveje til eksport og internationalisering.

Bestyrelsesarbejde

Vores analyser bryder virksomhedsdata ned og viser vejen til succes og hvor fremtidens udfordringer gemmer sig. Dette gør det enkelt for topledelsen, investoren samt bestyrelsen at få et enkelt overblik over virksomhedens små detaljer i driften.

Vores strategiske konsulenter har ekstraordinær kommerciel viden, og kan med fordel indtræde i bestyrelser, hvor salgsudvikling er essentiel for en succesfuld fremtid.